Back on Track tuo mukaan julkkiksen!

Back on Track otti mukaan julkkiksen!


Tammikuisena perjantaiaamuna Hali-Koira Viljo-Valdemar vieraili emäntineen Turun Otsossa, muistisairaiden hoivakodissa.


Hali-Koiran vierailun hoivakotiin sponsoroi yritys nimeltä Back on Track, keraamisesta kankaasta valmistettuja tuotteita hevosille, koirille ja ihmisille valmistava yritys.


Back on Trackin edustaja Krista Virtanen yllätti Otson väen kutsumalla paikalle myös entisen mäkihyppääjän Toni Niemisen. Nieminen toimii Back on Trackin markkinointia kirittävänä henkilönä, sillä ravihevosten omistajalla on hyviä kokemuksia Virtasen edustaman yrityksen tuotteista.


-Käytin ensin näitä hevosilla, nyt meillä on sekä tallin väellä että itselläni käytössä Back on Trackin tuotteita, toteaa mies kävellessään Viljo-koiran perässä Otson asukkaiden ulkoilutilassa, katetulla sisäpihalla.


Nieminen ja Virtanen osallistuvat Viljon vierailuun Otson asukkaiden ja henkilökunnan seurassa.


Ensin Viljoa saa taluttaa. Kaksi asukkaista ottaa haasteen vastaan ja Haapasaari antaa heille Viljon valjaisiin kiinnitetyt taluttimet.


Lenkityksen jälkeen istutaan alas ja vuorossa on pallojumppa. Palloa pidellään ilmassa jalkojen päällä, kunnes Viljo koskettaa palloon kuonollaan. Sen jälkeen jalat saa laskea maahan, kunnes koira taas tulee luokse. Sama toistetaan monta kertaa ja Viljo-Valdemar saa jokaisesta kosketuksesta palkakseen palan HK:n Sinistä.


-Tämä poika ei tee palkatta mitään, hymyilee Haapasaari.


Seuraavaksi Viljon on lupa levätä, kun emäntä laululeikittää asukkaita. Vierailu päättyy iloisiin tunnelmiin ja Hali-Koira vierailun suosio on taattu. Rapsutuksia ja kehuja satelee joka puolelta.


Haluatko lahjoittaa Hali-Koira vierailun? -Haastekampanja jatkuu edelleen. Back on Track haastoi mukaan Humaliston Apteekin. Apteekin lahjoittama koiravierailu puolestaan toteutetaan kevään aikana Turun seudun reumayhdistyksessä.


Susanne Hiltunen

Back on track pyytää kaikki mukaan osallistumaan haastekampanjaan. Mukaan pääset täältä!