Halitytön kennel

Koirat osana perhettä

Halitytön, Maarit Haapasaaren, kennel on kotikennel, jossa koirat asuvat ja elävät yhdessä perheen ja kahden kissan kanssa.


Kasvatukseni on pienimuotoista. Meillä on noin yksi pentue vuodessa, ja pennut kasvavat yhdessä koko laumamme kanssa. Tavoitteeni on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rodunomaisia bernejä niin kaveriksi lenkkipolulle kuin myös kaikenlaisiin harrastuksiin. Omat koirani ovat mukana päivittäin koira-avusteisessa työskentelyssä mm. vanhainkodeissa, erityiskouluissa ja erityislasten parissa. Itse harrastan koirieni kanssa luonnossa liikkumista ja ja mökkeilyä.


Asumme Lounais-Suomessa pienessä merenrantakaupungissa, Kaarinassa, joka sijaitsee Salon ja Turun välissä. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä ihanat bernimme Hilma-Maria, Pikku Veikka sekä Paavo-Hermanni. Kasvattajakurssin kävin vuonna 2010, jonka jälkeen anoin oman kennelnimen Halitytön. Noudatan Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumusta.

Hilma-Maria

Paavo-Hermanni

Pikku-Veikka

Sijoituksessa

Pentueet

A-pentue

A-pentue näki päivänvalon 12.02.2012. Bella-Riinan ja Lakun liiton myötä syntyi 10 ihanaa pientä bernilasta: 6 urosta ja 4 narttua.

isä MAROUSSIA JEAN D’ARC

emä ROSACE’S ALICIA-AMBROSIA

Muistoissamme

Neiti Namu

Bella-Riina

Viljo-Valdemar

Bea

Dooris

Rento