Halitytön kennel

Koirat osana perhettä

Halitytön, Maarit Haapasaaren, kennel on kotikennel, jossa koirat asuvat ja elävät yhdessä perheen ja kahden kissan kanssa. 

Kasvatukseni on pienimuotoista -meillä on noin 1 pentue vuodessa ja ne kasvavat yhdessä koko laumamme kanssa. Tavoitteeni on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rodunomaisia bernejä niin kaveriksi lenkkipolulle kuin myös kaikenlaisiin harrastuksiin. Omat koirani ovat mukana päivittäin koira-avusteisessa työskentelyssä mm. vanhainkodeissa, erityiskouluissa ja erityislasten parissa. Itse harrastan koirieni kanssa luonnossa liikkumista ja koira-avusteista vapaaehtoistoimintaa Suomen Karva-Kavereiden riveissä.

Asumme Lounais-Suomessa pienessä merenrantakaupungissa, Kaarinassa, joka sijaitsee Salon ja Turun välissä. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lähes aikuista lasta, kissat Lyyli-Charlotta ja Lempi-Unelma sekä tietenkin ihanat bernimme Bella-Riina, Viljo-Valdemar, Neiti Namu sekä Hilma-Maria. Kasvattajakurssin kävin v.2010, jonka jälkeen anoin oman kennelnimen Halitytön. Noudatan Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumusta.

Bella-Riina

Viljo-Valdemar

Neiti Namu

Hilma-Maria

Sijoituksessa

Pentueet

A-pentue

A-pentue näki päivänvalon 12.02.2012. Bella-Riinan ja Lakun liiton myötä syntyi 10 ihanaa pientä bernilasta: 6 urosta ja 4 narttua.

isä MAROUSSIA JEAN D’ARC

emä ROSACE’S ALICIA-AMBROSIA

Muistoissamme

Bea

Rento

Dooris