Hali-Koira Viljo-Valdemarin vierailu Wäinö Aaltosen koulussa!

Hali-Koira Viljo-Valdemarin vierailu Wäinö Aaltosen koulussa

Eräänä päivänä Hali-Koira Viljo-Valdemar ja ohjaaja Maarit vierailivat Wäinö Aaltosen koulun 4 A -luokassa.
Aluksi luokkaa vähän jännitti nähdä Viljo, mutta Viljo olikin rauhallinen ja söpö koira.

Yhteisen hetkemme aloitimme tutustumalla Viljoon ohjaajan avulla. Ohjaaja kertoi Viljosta ja koirien tärkeimmistä aisteista, joita käytetään erilaisten tehtävien suorittamisessa. Ohjaajan kertoessaan Viljosta, Viljo päätti lähteä tutustumaan luokkaan ja oppilaisiin.
Oppilaat ottivat kontaktia Viljoon rapsutuksin. Oppilaat esittivät monia mielenkiintoisia kysymyksiä Viljosta ja Hali-Koiran toiminnasta.

Seuraavaksi ohjaajan avulla Viljo näytti temppuja ja jumppaliikkeitä, joita voi tehdä Viljon kanssa. Viljolta onnistui jopa englannin kielen sanojen tunnistaminen. Luokka pääsikin sen jälkeen ryhmissä suunnittelemaan yhteisiä jumppaliikkeitä. Jumppaliikkeet päästiin testaamaan Viljon avustuksella. Naurua ja iloisia ilmeitä oli kiva seurata sivusta.

Jumpan jälkeen oli halien, " pusujen " ja valokuvien aika. Viljo oli erittäin valokuvauksellinen. Vierailun päätteeksi annoimme Viljolle kiitokseksi ja muistoksi oppilaiden tekemän kortin.

Oli tosi hauskaa saada Viljo luokkamme. Kiitos Viljo-Valdemar ja ohjaaja Maarit. Kiitos Hali-Koiran vierailun lahjoittajille Heikki ja Heli Martikaiselle /Cafe Brahe.

Suora lainaus oppilaan ajatuksesta:" Viljon lähtiessä olin surullinen, koska oli niin ihanaa. Toivottavasti tapaan Viljon vielä joskus. "

-Wäinö Aaltosen koulun 4 A-luokka