Hali-Koira Viljon vierailu Krossin kerhossa!

Hali-Koira Viljon vierailu Krossin kerhossa!

Hali-Koira Viljo Valdemar on vieraillut aikaisemmin syksyllä 2014 kerhossamme, syksyn kerroilla olemme saaneet kuunnella kun ns. Viljo lukee meille, ja lapset ovat saaneet lukea myös Viljolle, piirtää kuvia, ja antaa rapsutuksia sekä halauksia.

Kevään 2015 ensimmäiselle Hali -Koira Viljon vierailulle olimme päättäneet tehdä jotain, mitä ei olla vielä tehty Viljon kanssa. Halusimme esittää laulun,( oi katsohan vaari pientä hauvaa). Harjoittelimme laulua ahkerasti eri kokoonpanoin ennen Viljon vierailua, kun Viljo saapui tuli aika esittää harjoittelun tulos, laulu meni todella hienosti, voimme siis olla ylpeitä esityksestä.( Vaikka ensimmäisissä laulu harjoituksissa emme olisi koskaan uskoneet loppu tulokseen.)

Oli hienoa nähdä kuinka lapset tsemppasit laulu esitykseen sekä nähdä kuinka myös Viljo nautti lasten laulusta.

Kuulimme myös tarinan koirien prinsessasta ja prinssistä, joka on puhuttanut ja mietityttänyt lapsia myös Viljon vierailun jälkeenkin. Lapsista kaikista hauskinta taisi olla kuitenkin se, kun Viljoa kiinnosti kerhossamme leivotut teeleivät enemmän kuin itse kirjan lukeminen. Viljon kuono kun oli koko ajan keittiön suuntaan.

Kiitos lahjoituksesta kuuluu K-Supermarket Katariinan kauppias Jari Suojaselle.